A kezdet...

Első találkozásom a kamerával nem sokkal születésem után történt, amikor érdeklődő szemekkel néztem édesapám lencséjébe. A sorsom itt dőlt el!Szüleim fotólaborban dolgoztak, így ha akartam volna sem kerülhettem volna el a temérdek színes, fekete-fehér képet és negatívot. Emlékszem, amikor apu a sötét fürdőszobában fűzte be a filmet a szomszéd kamerájába, negatívot nézegetett vagy rendszerezte az elkészült fotókat. Élénk érdeklődésemnek köszönhetően korán megkaptam az első kis gépemet, amivel az iskolai rendezvények, kirándulások fotósává váltam. Egy kisebb szünet után vettem meg az első digitális kamerámat, így már nem volt visszaút: a fotózás, képalkotás szinte minden formája lételememmé vált!

Hivatás

Pályám Veszprém egyik internetes hírportájánál kezdődött. Itt ismerkedtem meg Melczer Zsolttal, akinek pártfogása alatt sokat tanultam a sajtófotózás és a digitális utómunka rejtelmeiről. A legextrémebb helyzetekben is kipróbáltam magam, ami által fejlődött technikai tudásom. Koncertek, rendezvények, sportesemények, sajtótájékoztatók töltötték ki mindennapjaimat. Olyan tartalmas, élményekkel teli 2 éve volt ez az életemnek, amire mindig is szívesen emlékszem vissza.

Az ígéret földje

2012-ben fájó szívvel tettem le a kamerát, hogy szerencsét próbáljak Floridában, azonban a tervezett 6 hónapból közel 3 év lett. Ez idő alatt beutaztam majdnem az egész Keleti partot. A táj szépsége lenyűgözött, így munka mellett próbáltam minél több időt fotózással tölteni. Itt kezdtem portrékat, párokat és esküvőket fényképezni. Az emberábrázolás az egyik kedvenc műfajommá vált.

Szenvedély

A tengeren túli kitérő után valami nem hagyott nyugodni és Londonba költöztem. Hatalmas energiával vetettem bele magam a munkakeresésbe, önéletrajzomat elküldtem stúdiókba és divatcégekhez. Amikor már majdnem feladtam, megcsörrent a telefonom és egy fotóstúdióból interjúra hívtak. Azóta nap mint nap fotózom kisbabákat és felnőtteket, temérdek portrét készítek átlagemberekről vagy olykor meghökkentő személyekről.

Elérhetô vagyok Magyarorszàg egész területén és külföldön.